20. helmikuuta 2005

Tuliaisia Tampereelta / Greetings from Tampere

Koska lankakauppiaat ovat epätoivon partaalla lankahamstereiden langanostolakon vuoksi, päätin luoda toivoa Tampereen lankamarkkinoille ja ilahduttaa itseänikin shoppailureissulla. Taito-shopin alelaatikosta tarttui mukaan hieman pirkkalankaa, sekä paksua että ohutta. Verkarannassa oli muuten aivan ihania ryijyjä, jos liikutte sielläpäin niin ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa. Alehyllyssä oli isoja vyyhtejä vihreää ja punertavaa lankaa, nyt harmittaa kun en ostanut villapaitalankoja sieltä.
Aili Jokisella oli hyvät valikoimat kaikkea kiinnostavaa, mukaan tarttuivat 3,5 bambusukkapuikot, vihreät kitten mohairit, pari kerää regiaa ja mustaa alpakkalankaa.
Palvelukin oli asiallista, ehkäpä lankaostoksille kannattaakin sonnustautua neuleasusteisiin ;)
Ziina kiittää oppaitaan, kirjalliset ohjeet antoi Anne ja kuljetuksen ja kaupunkituntemuksen tarjosi veljeni P.


Saalista / Catch


Akateemisesta kirjakaupasta löytyi knit1 ja tuo Neulojan käsikirja. Knit.1 lehdessä oli paljon kivoja ideoita ja minulla oli hauskaa silmäillessäni uusimpia muotiluomuksia;) / I bought knit.1 and Neulojan käsikirja from Akateeminen kirjakauppa, there´s nice ideas in the magazine and I had fun with latest knitfashion.

Miltäköhän ahteri näyttäisi näissä huippuihanissa neulehaalareissa? / I wonder how cute my ass would look in this knitted outfit?

Kissaystävä / Catfriend

Because of the yarnhamsters diet all finnish yarnsellers are in deep despair and I got to do something to cheer things up a bit. I had a nice visit in Tampere and in the pic above are my purchases, pirkka-yarn, regia, green kitten mohair and black alpaca-yarn, and something nice to read. If you are going to Tampere, I recommend to visit Verkaranta, there´s awesome rugs in the gallery. Ziina thanks all kind guides for help.

7 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

On se hyvä että joku huolehtii kansantaloutemme tilasta tänä kieltäymysten aikana. ;)

AnneV kirjoitti...

No ei näköjään mikään turha reissu. Älä vaan sano, että sulla oli AJ:lla käydessäsi pirupipo päässä! Harmi, että päivä ei sopinut mulle, olis ollut kiva tavata. --Ja vielä kysymys: jaa minkälaista punertavaa ja vihertävää lankaa? Siis samassa langassa molemmat sävyt vai erikseen punainen ja vihreä? Muuten vaan tässä kyselen, en toki ostaisi...

Ziina kirjoitti...

Kristel:Meinasin saada sätkyn kun olin juuri neulesivuillasi kun pistit viestiä:)
Anne: Punaiset ja vihreät erikseen, punainen oli kiva haalea oranssiin vivahtava eikä ollut pirupipoa, vaan aurora-huivi

vikke* kirjoitti...

Heippa!! Löysin sivusi Ninnin neuleiden kautta.
Ollaankin jo "tavattu" huovutuspalstalla.

Ihania ideoita ja kiva tyyli sulla, tykkään!

Pitää lisätä suosikkeihini ;)

Kati E kirjoitti...

Näytin noita lappuhaalareita miehelle. Se sanoi, että juu, nuo olis makeet.

Siis anteeksi!? Vaikka mun takapuoli on ihan ok, niin en silti ikinä laittaisi tuollaisia jalkaan.

Ninni kirjoitti...

*tiputtelee kieli pitkänä kuolaa näppikselle mulkoillessa kateellisena lankaostoksia* Varsinkin tuo vihreä Kitten Mohair on ihanaa!

Kyllä näyttäis varmaan meikäläisenkin megalomaaniset jenkkakahvat hyviltä tommosissa haalareissa!;D

Ziina kirjoitti...

luulen että maailmassa on noin kaksi ihmistä jotka näyttäisivät hyvältä noissa haalareissa, Claudia ja Naomi nimittäin.
Mutta eikös Suomi olen standup-komiikan luvattu maa;), lavalla nuo olisivat loistavat