30. tammikuuta 2005

Mariahin kuulumisia / Something about Mariah

Olen puurtanut innolla Mariahin kanssa niin etten ole ehtinyt kirjoittelemaankaan. Päätin että tähän Mariahiin ei tulekaan huppua vaan kaulus, ja sen kanssa olenkin tänään pähkäillyt tovin. Ensimmäinen kaulusyritelmä meni pieleen ja purin sen, heti kun saan nämä lörpötykset valmiiksi niin uusi yritys. Sivusaumatkin on jo ommeltu joten pääsin mallailemaan neuletta vähän päällekin ja kivalta vaikutti, huomenna kipaisen vetoketjun kaupungilta ja sitten se ompi valmis.
Seuraava isompi työ onkin taas rogue, ja se tulee lahjaksi.Onneksi määräpäivään on reilusti aikaa, sitäpaitsi sikaohuesta woolista tehtyyn Mariahiinkaan ei mennyt kuin vähän yli kuukausi, jä välissä kutaisin vielä sen vihertävän kaulusneuleenkin. Kerrankin lahja on ajoissa tekeillä. Kerropas kälyseni saako olla villatakki vai pusero ja laitetaankos taskuja vaiko eikö?

Lapsilla on parhaillaan vesirokko, onneksi eivät ole ihan hirveän kutisevassa kunnossa:(

I´ve been so busy knitting Mariah that I haven´t even writed in a moment. I changed the model a bit, I´m not making a hood at all, instead I try to fit some nice collar to it. First collar was not good, so I ripped it and after I finish this writing I´m gonna finish the second attempt. Tomorrow I get a zipper to it and so it´s ready, hooray.
Next sweater is going to be another rogue, third one and it´s goin to be a gift to my sister-in-law.I wonder is she wants it to be a cardi or sweater, and with or without pockets...
Our children are having a chicken-pox right now :(

4 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Ziina-parka! Sympatiaa lapsille myös. Toisaaltahan se vesirokko on hyvä sairastaa pois...

Carita kirjoitti...

Pikaista paranemista lapsille ja kärsivällisyyttä äidille ! Meidän pojalla oli vesirokko viime kesänä, rakkuloita oli ihan joka puolella, mutta onneksi ne eivät kutisseet oikeastaan ollenkaan.

Kati E kirjoitti...

Sympatiat lapsille ja jaksamista äidille! Meillä oli vesirokko melkein päivälleen 2 v sitten. Huh, se oli aika kamalaa... tai isommalla oli ok, mutta tuo pienempi monsteri on muutenkin sellainen temperamentilla varustettu yksilö, joten hän oli kuin kissa pistoksissa viikon. Se oli hmmm... sanotaanko erilainen kokemus!? ;) (Huomaakohan mun tekstistä, että taas on maanantai = viikonloppu takana. Ja toi minimonsteri veti eilen aikamoiset pultit!?? Great...)

Ziina kirjoitti...

Kiitos kommenteista, viime yönä oli vähän levotonta mutta näppylät alkavat kuivahtaa jo eikä kuumettakaan pahemmin ole ollut. Harmi vaan kun ulkoilukelit olisivat nyt aivan loistavat.