12. tammikuuta 2013

Puujalka

Puu ja korpit
Viisitoista vuotta vierähti viime kuvan otosta mutta nyt minulla on uusi taidejalka. Olen tosi tyytyväinen kuvaan :)

Työt jatkuvat ja varsinkin näin talviaikaan tuntuu ettei energia riitä iltaisin mihinkään. Opettelin kuitenkin neulomaan sukat yhtäaikaa pyöröpuikolla jotta ne valmistuisivat varmemmin ja tekniikka toimii, ei tule toisen sukan syndroomaa. Suosittelen kaikille kiireisille!

2 kommenttia:

Distant Knitter kirjoitti...

Aika vaikuttava kuva. Huomasin miettiväni myöhemmin päivällä postauksesi luettuani, että kuinka hienon kirjoneulepuseron tuosta saisi...!

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.